مبانی نظری و پیشینه تحقیق اتوماسیون و نگهداری تعمیرات

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اتوماسیون و نگهداری تعمیرات مبانی نظری و پیشینه تحقیق اتوماسیون و نگهداری تعمیرات

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 107 KB

تعداد صفحات : 78

بازدیدها : 607

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

تحقیق بررسی سیستم های تکنولوژی اطلاعات و عملکرد شرکت در نگهداری و تعمیرات و تاثیر تکنولوژی اطلاعات بر عملکرد سازمان

ادبیات و تاریخچه (مبانی نظری و سیر تطور) اتوماسیون و نگهداری تعمیرات

برگرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت با عنوان

بررسی تاثیر سیستمهای انفورماتیک درعملکرد شرکت تعمیرات

فایل اصلی :Word

فهرست مطالب

مبانی نظری و سیر تطور موضوع

مقدمه

بخش اول

تکنولوژی

سیستم های تکنولوژی اطلاعات

تعریف تکنولوژی اطلاعات

تاریخچه تکنولوژی اطلاعات

کاربردهای سیستم تکنولوژی اطلاعات در سازمان

کاربرد عملیاتی

کاربرد اطلاعاتی

کاربرد آموزشی

پیاده سازی سیستم تکنولوژی اطلاعات

بخش دوم

جایگاه سیستم های نگهداری و تعمیرات

تعریف سیستم های نگهداری و تعمیرات

لزوم استفاده از سیستم های نگهداری و تعمیرات

معایب ناشی از نداشتن سیستم های نگهداری و تعمیرات

انواع روشهای نگهداری و تعمیرات

نگهداری و تعمیرات به منظور بهبود

نگهداری و تعمیرات در هنگام بروز اشکال

نگهداری و تعمیرات پیشگیری

نگهداری و تعمیرات پیشگویی کننده

نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر

نگهداری و تعمیرات در سازمان ها

نگهداری و تعمیرات در شبکه انتقال نیرو

بخش سوم

تئوری های مبتنی بر عامل تاثیر

الفجبر تکنولوژی

بجبر سازمانی

جدیدگاه اقتضاء و ضرورت

انواع تاثیر تکنولوژی بر سازمان

تاثیر بر مهندسی مجدد منابع انسانی

تاثیر بر استراتژی سازمان

تاثیر بر متمایز ساختن عملکرد سازمان

تاثیر بر کارایی عملیات

تاثیر بر طراحی مجدد گردش کار

بخش چهارم

مهمترین تحقیقات پیرامون تکنولوژی اطلاعات و عملکرد سازمان

برگزیده تحقیقات انجام گرفته در ایران

خلاصه

منابع

*******************

برای وصول سهل و روان به نتیجه و هدایت جویندگان به آنچه دنبال می نمایند، این فصل را به چهار بخش تقسیم می نماییم. در بخش اول به کلیات و مبانی تکنولوژی و سیستم های تکنولوژی اطلاعات و همچنین تاریخچه، کاربردها و بالاخره روش های پیاده سازی آن و نکات حائز اهمیت در این ارتباط خواهیم پرداخت.

بخش دوم به موضوع کلی و عملکرد شرکت که همانا نگهداری و تعمیرات می باشد و مسائل تاریخی آن و معیارهای عملکرد و دیگر موارد مرتبط با آن اشاره دارد.

در بخش سوم که بر پایه دو بخش اول و دوم بنا نهاده شده است به بیان تئوری های تاثیر تکنولوژی بر سازمان و انواع تاثیرات ایجاد شده بر سازمان و بالاخره از آن میان با شرح کامل و بسط تاثیر تکنولوژی اطلاعات بر عملکرد سازمان بطور اخص خواهیم پرداخت.

در بخش چهارم نیز با سیری کوتاه بر گزیده مهمترین تحقیقات انجام گرفته پیرامون تکنولوژی اطلاعات و عملکرد سازمان ها این فصل را به پایان خواهیم برد.

سیستم های تکنولوژی اطلاعات

تاریخ نویسان برای توصیف تاریخ گذشته از دوران هائی مانند دوران سنگی، برنز و قرون وسطی نام می برند. دردهه های اخیر پیشرفت چشمگیر تکنولوژی های اطلاعاتی به تولد دوران جدیدی انجامیده است که آنرا عصر اطلاعات می نامند. اطلاعات در کنار عوامل متعدد تولید مانند سرمایه، مواد اولیه، انرژی به عنوان یکی از عناصر تولید، نقش مهمی را به عهده دارد و روز به روز بر اهمیت آن افزوده می شود.

سازمان ها و نهادهای خصوصی و عمومی طلوع عصر اطلاعات را برای اولین بار در دهه 1950 میلادی احساس کردند. در این دهه کامپیوترهای الکترونیکی وارد بازار شده و مورد استفاده عمومی و تخصصی سازمان ها قرار گرفت. با ورود این تکنولوژی به سازمان ها، نحوه انجام بسیاری از وظایف تغییر و ساختار تصمیم گیری و قدرت آنها تا حد زیادی مواجه با دگرگونی شده سرعت پردازش اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری به شدت افزایش یافت و سازمان ها در تصمیم گیری دیگر مجبور به اتکاء به حدس و گمان و یا شهود نبودند. ساختار قدرت سازمان ها تحت تاثیر دسترسی سریع به اطلاعات استراتژیک و حیاتی قرار گرفت وکانون های قدرت در سازمان با تحول روبرو شدند.

سیستم های نگهداری و تعمیرات

در اینجا به صورت مبنایی و از دیدگاه سیستمی به نگهداری و تعمیرات نگاهی خواهیم انداخت. یک سیستم را می توان به صورت مجموعه ای از عناصر که برای انجام ماموریت و یا رسیدن به هدف خاصی با کمیت و کیفیت معلوم، طراحی و ساخته شده و با ترتیب معینی با یکدیگر ترکیب شده اند، تعریف نمود. هر یک از سازمان ها و شرکت ها هم می تواند به صورت کی سیستم با تعریف فوق الذکر طرح گردند.

از سوی دیگر با رویکردی عملی می توان هر سیستمی را به دو بخش تقسیم نمود؛

الف) هسته اصلی،شامل عناصر اجراء کننده ماموریت اصلی

ب) عوامل امکانات پشتیبانی، وسائل و امکانات بررسی و آزمایش شرایط فنی و تکنولوژیکی، ابزار نگهداری و تعمیرات، قطعات یدکی،اسناد و مدارک فنی و دستورالعمل های نگهداری و تعمیرات و ... توجه به نکته لازمست که در صورتی که از یک سیستم تنها هسته اصلی مورد ملاحظه قرار گیرد و عوامل و امکانات پشتیبانی برای سیستم فراهم نباشد،آنگاه اینکه ممکن است هسته اصلی از عهده اجرا ماموریت برآید، ولی این ماموریت نمی تواند کمیت معلوم و از پیش تعیین شده و با کیفیت مشخص و از قبل تعیین شده توسط هسته اصلی اجراء گردد. تاریخ صنعت نشانگر این حقیقت است که در گذشته های نه چندان دور، از یک سیستم تنها هسته اصلی و بدون در نظر گرفتن عوامل و مسائل پشتیبانی طراحی و شاخته شده و رسیدگی به احتیاجات پشتیبانی سیستم پس از نصب و راه اندازی و احیانا" بکارگیری سیستم و در لحظه وقوع اولین اشکال و رکود مورد توجه واقع شده است.

تاثیر سیستم های انفورماتیک بر عملکرد سازمان

یکی از زمینه های عمده در تحقیقات پیرامون تاثیرات تکنولوژی در سازمان به تاثیر تکنولوژی در عملکرد سازمان ها معطوف می گردد و طیف گسترده ای را در بر دارد. شاید علت اصلی این موضوع به آن برمی گردد که در نهایت حاصل و ثمره تعامل تمامی اجزاء سازمان هر چه باشد هنگامی کارآ و مفید است که به عملکرد صحیح سازمانی منجر شود و منتج تمامی آنها درعملکرد سازمانجلوه گر می شود،لذا در صورتی کهسیستم های انفورماتیکبر عملکرد سازمانی تاثیرگذارد به مقصد نهایی رسیده است.

از سوی دیگر با توجه به اینکه برای عملکرد سازمان ابعاد و تعاریف متعددی ذکر می گردد که هر یک در زمینه و رشته خاصی کاربرد دارد، پس تاثیر تکنولوژی اطلاعات برهمه این موارد و ابعاد هم می تواند از مقوله تاثیر بر عملکرد سازمان قلمداد گردد. در ادامه سعی شده است تا مواردی از تاثیر گذاری سیستم های انفورماتیک را بر ابعاد مختلف سازمان بیاوریم.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید