پایان نامه رابطه سلامت روان با هوش معنوی دبیران

پایان نامه رابطه سلامت روان با هوش معنوی دبیران پایان نامه رابطه سلامت روان با هوش معنوی دبیران

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 202 KB

تعداد صفحات : 99

بازدیدها : 326

برچسبها : سلامت روان هوش معنوی پایان نامه

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی با عنوان بررسی رابطه سلامت روان با هوش معنوی دبیران مقطع راهنمایی و متوسطه شهرستان اردبیل

پایان نامه جهت دریافت مدرک کارشناسی روانشناسی بالینی عنوان : بررسی رابطه سلامت روان با هوش معنوی دبیران مقطع راهنمایی و متوسطه شهرستان اردبیل

ضرورت و اهمیت تحقیق

1-با توجه به این که سلامت روان یکی از عوامل ایجاد کننده رضایت و موفقیت در ابعاد گوناگون زندگی می باشد، آثاری از میزان شیوع آن خصوصا در بین دبیران، افرادی پرورش اشخاصی را بر عهده دارند که در آینده در قسمت های مختلف اجتماع به خدمت مشغول می شوند ضرورت دارد تا در مورد پیشگیری و کمک به بهبود آن قدمی برداشته شود.

2-با توجه به این که معنویت در جامعه اسلامی ما یکی از هنجارهای جدا نشدنی است بنابراین میزان هوش معنوی در بین دبیران نیز میتواند تاثیر بسزایی در پرورش کودکان داشته باشد.

3-تاثیر اختلال در سلامت روان در کارکرد اجتماعی و خانوادگی و نتیجتا ایجاد تعارض زناشویی و حتی طلاق و جدایی و ایجاد نارضایتی از محیط کار ونهایتاً اخراج از کار و پیامدهای اقتصادی منفی.

4-تاثیر اختلال سلامت روان در کار کرد تحصیل و اجتماعی دبیران و کودکانی که به دست آنها آموزش میبینند.

تعاریف و مفاهیم

هوش معنوی

هوش معنوی یکی از مفاهیمی است که، در پرتو توجه وعلاقه جهانی روان شناسان به حوزه دین و معنویت، مطرح شده و توسعه پیدا کرده است. هوش معنوی سازهها ی معنویت و هوش را درون یکسازه جدید ترکیب میکند. این درست است که ارتباطات زیادی بین معنویت و بهزیستی روانشناختی و سازگاری وجود دارد ولی به اعتقاد راهبردهای مقابله ای و تکنیک های حل مشکل با استفاده از معنویت درواقع کاربردهای سازگارانه هوش معنوی.

سلامت روان

قابلیتارتباط موزون و هماهنگ با دیگران تغییر و اصلاح محیط فردی و اجتماعی ، حل تضادها و تمایلات شخصی به طور منطقی ،عادلانه و مناسب سلامت روانی یعنی سازش باخود و محیط اجتماعی و فشارهای مکرر زندگی سلامت روانی بر اساس تعریف انجمن روان پزشکان آمریکا عبارت است از به کارگیری معیارها و ظوابطی از شیوع بیماری های روانی کاسته و سلامت روانی فرد اجتماع را تأمین می کند.

سلامت روانی در دوره های مختلف زندگی

بیماری روانی یک اصطلاح عمومی است که برای توصیف ناسازگاری با محیط به کار می رود. به طوری که برای خود شخص ناسازگار و برای دیگران مشکلات و مضراتی ایجاد می کند. پیچیدگی روز افزون زندگی، بیش تر مردم را در هر مرحله از زندگی با یک عده مشکلات و ناساگاری ها مواجه ساخته که اگر به موقع از آن ها پیشگیری نشود و امکانات و خدمات بهداشت روانی تأمین نگردد مشکلات روانی و عاطفی و بیماری های جسمی شیوع پیدا می کند. در نتیجه عوامل محیطی یا فشار زندگی در هر مرحله ای در پیدایش ناسازگاری ها و اختلالات روانی بسیار مهم هستند زیرا وقتی زندگی بسیار پیچیده شود و افراد نتوانند خود را با مراحل زندگی وفق دهند و نتواند تعارض ها و فشارهای وارده بر خود را حل کند در نتیجه به ناسازگاری ها یا بیماری ها یا بیماری های روانی مبتلا می شوند.

فهرست مطالب پایان نامه

مقدمه

بیان مسئله

ضرورت و اهمیت تحقیق

اهداف پژوهش

فرضیه ها

تعاریف و مفاهیم

هوش معنوی

چهار چوب نظری و پیشینه پژوهش

دیدگاه های مختلف در مورد سلامت روان

تاریخچه ی سلامت روان

معیارهای سلامت روان

هدف بهداشت روان

پیشگیری از بیماری های روانی

اصول سلامت روان

سلامت روانی در دوره های مختلف زندگی

سلامت روانی در دوران قبل از تولد و زمان تولد

بهداشت روانی دوران بلوغ( نوجوانی)

سلامت روانی در دورن بزرگسالی

سلامت روان در دوره سالمندی

رابطه سلامت جسمی با سلامت روانی

مذهب و سلامت روان

ایمان و استرس

قرآن کریم و بهداشت روانی

نقش اجتماع در بهداشت روان

عوامل مؤثر بر بیماری های روانی

هوش معنوی

اصول راهنمای تقویت هوش احساسی

پژوهشهای انجام گرفته در داخل و خارج کشور

تحقیقات انجام شده در خارج از کشور

جامعه آماری

نمونه آماری

روش نمونه گیری

روش جمع آوری اطلاعات

تکنینک مورد نیاز در تجزیه و تحلیل داده ها

آمار توصیفی

آمار استنباطی

نتیجه گیری

محدودیت پژوهشی

پیشنهادات

منابع و ماخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید