دسته : -مبانی و پیشینه نظری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 52 KB
تعداد صفحات : 20
بازدیدها : 368
برچسبها : گردشگری طبیعت گردی بهداشت سایت گردشگری
مبلغ : 40000 تومان
خرید این فایلمبانی نظری فصل دوم پایان نامه متغیرهای گردشگری، طبیعت گردی، بهداشت سایت گردشگری
بخشهایی از متن مبانی نظری
درآمد صنعت گردشگری در دنیا در سال 2005 میلادی، رقمی معادل 7/682 میلیارد دلار و تعداد گردشگران نیز در همین سال رقمی حدود 8/806 میلیون نفر اعلام شده است. این ارقام نشان می دهد که توجه به صنعت گردشگری و چگونگی مدیریت و بهره برداری موثر از آن باید جزو اولویت های اصلی نظام اقتصادی اجتماعی کشورهای دارای پتانسیل گردشگری قرار گیرد، تا با بهره گرفتن از اثرات بی شمار اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن گام موثری در توسعه همه جانبه یک ناحیه، منطقه یا کشور برداشته شود. ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای دارای پتانسیل از این امر مستثنی نیست و توسعه گردشگری در کشورمان نیازمند یک نظام مدیریتی قوی و خستگی ناپذیر است. ...
صنعت مسافرت و جهانگردی به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغال زایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی می دانند. از ابتدای شکل گیری تمدن بشری، مسافرت و جهانگردی وجود داشته است. برای بررسی جهانگردی به لحاظ تاریخی، می توانیم آن را از عهد باستان تا به امروز به چند دوره تقسیم کنیم: عهد باستان، قرون وسطی، رنسانس، انقلاب صنعتی، جهانگردی نوین.
در پی انقلاب صنعتی و گسترش شهرنشینی، گذشته از جنبه های مثبت آن، این روند، زندگی انسان ها را با پیامدهای منفی بسیاری که حاصل ماشینی شدن بود، مواجه کرد که نتیجه اش دلتنگی برای زندگی بی آلایش روستایی و روی آوردن به گردشگری روستایی بود.
در مباحث گردشگری، جذابیت های منحصر به فردی در صحنه رقابت بین المللی وجود دارد، که برگ برنده کشورهای رقیب محسوب می شود، منظری که از دریچه آن می توان به بخشی از اهداف اقتصادی، فرهنگی و یا حتی سیاسی به آسانی دست یافت. در این راستا، طبیعت گردی، کلید طلایی کشورهایی به حساب می آید که در بازار مدرنیته و عصر کامپیوتر، به جای زندگی مجازی، زندگی طبیعی را در معرض دید همگان قرار می دهند و به ویژه این نوع از توریسم در کشوری هم چون ایران که گستره وسیعی از انواع مناطق جغرافیایی گوناگون از کویر تا جنگل را در برگرفته و در کوه و دشت و کویر و جنگل و ساحل روستاهایی مملو از فرهنگ غنی ایرانی دارد می تواند پربارتر و جذاب تر از هر نقطه دیگر دنیا باشد.
گردشگری هم می تواند اثرات مثبت بر محیط زیست بگذارد و هم اثرات منفی و یا اینکه هیچ اثر قابل توجهی نداشته باشد؛ البته این موضوع بستگی دارد به اینکه گردشگری چگونه توسعه یافته و چگونه برنامه ریزی و مدیریت شده است. همانند سایر گروه های گردشگری، توریسم ساحلی نیز پیامدهای مثبت و منفی به همراه دارد. پیامدهای مثبت در ایجاد و افزایش امکانات رفاهی، زمینه های اشتغال، شکستن سدهای فرهنگی، آشنایی با ناشناخته ها و بهبود پایه های اقتصادی تحقق می یابد.
در ادامه ی فایل مبانی نظری به تشریح انواع اثرات مثبت و منفی گردشگری بر محیط زیست پرداخته خواهد شد.
فهرست مطالب مبانی نظری
بهداشت سایت های گردشگری
مقدمه
گردشگری و اهمیت آن
وضعیت ایران در صنعت گردشگری
موانع رشد صنعت گردشگری در ایران
ضعف مدیریت کلان در صنعت گردشگری
عدم توجه به توسعه منابع انسانی در صنعت گردشگری
ضعف در اطلاع رسانی و تبلیغات در زمینه جذب گردشگر
ناهنجاری ها و ضعف های فرهنگی جامعه
سایر موانع رشد صنعت گردشگری در ایران
طبیعت گردی
مشکلات طبیعت گردی در ایران
فقدان مهارتهای مدیریتی
بازاریابی
زیر ساختها
فصول محدود طبیعت گردی
اطلاعات محدود محلی ها از خواسته های گردشگران
اهمیت بهداشت سایت های گردشگری
انواع اثرات زیست محیطی گردشگری
الفاثرات مثبت
باثرات منفی
توسعه پایدار گردشگری
منابع
فایل مبانی نظری گردشگری و طبیعت گردی با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی (به شیوه APA) و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی می باشد
خرید و دانلود آنی فایل